Sporthal De Wissel is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Stichting Sporthal G.H.V.

Sporthal De Wissel is onderdeel van Sportpark Van den Wildenberg in Goirle. Het sportpark biedt een divers aanbod van sporten en bijbehorende accommodaties dicht bij elkaar. Een van deze accommodaties is de multi­functionele Sporthal De Wissel. Een locatie met naast de hal, een sfeervolle sportbar en ook diverse vergaderruimten.

 

Meerdere verenigingen, clubs en organisaties hebben Sporthal De Wissel als thuisbasis. Zo is GHV een grote regionale handbal­vereniging. Hierdoor zijn regelmatig mooie handbalwedstrijden in Sporthal De Wissel te zien waar ook veel supporters van genieten. Maar ook Dynamic Tennis Club De Wissel, Zaalvoetbal Goirle, Tilburgse Zaalvoetbalvereniging, MHC en enkele andere hockeyverenigingen en scholen uit de regio zijn vaste of regelmatige huurders van onze accommodatie. De accommodatie wordt ook gebruikt voor evenementen zoals tentoonstellingen, shows en beurzen.

 

Sporthal De Wissel wordt al ruim 25 jaar geëxploiteerd door Stichting Sporthal G.H.V.. Een team van enthousiaste vrijwilligers zorgt er al die jaren voor dat de huurders en bezoekers van De Wissel kunnen genieten van hun favoriete sport of activiteit. Alleen door deze inzet kan een sporthal als De Wissel blijven bestaan.

 

Heb je interesse of wil je meer weten van onze stichting, onze accommodatie of de mogelijkheden om je steentje bij te dragen? Neem dan contact met ons op!

Email

secretaris@sporthaldewissel.nl

 

Kamer van Koophandel
41098161

 

Bank
NL89 RABO 0116 89 8003

Het bestuur

Jorgen Schlappi

Jos Bertens

Jos Oude Egberink

Rob Brekelmans